Djelatnici Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske sudjelovali su na okruglom stolu za ciljnu skupinu obrtnika i poduzetnika u Krapini

Utorak, 29. Lipanj, 2010

U Krapini je 28. lipnja 2010. godine, održan okrugli stol za ciljnu skupinu obrtnika i poduzetnika u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, a u sklopu provođenja Komunikacijske strategije za informiranje hrvatske javnosti o Europskoj uniji i pripremama za članstvo te nastojanju da se hrvatska javnost što bolje upozna s mogućnostima i izazovima budućeg članstva u Europskoj uniji.

Okruglom stolu su prisustvovali: g. David Hudson, savjetnik u Delegaciji Europske unije u RH, g. Andrej Plenković, državni tajnik za europske integracije u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, g. mr. sc. Siniša Hajdaš Dončić, župan Krapinske županije, gđa. Željka Kovačić, ravnateljica Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, gđa. Olgica Spevec, predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja, gđa. Dragica Karaić, načelnica Odjela za EU programe i projekte u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, Ivana Mezak, viša savjetnica u Odjelu za financije Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, Ana Odak, glasnogovornica Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, te nekoliko obrtnika i poduzetnika Krapinsko- zagorske županije.