Implementacijske radionice programa Središnja Europa održat će se u Rijeci, Splitu i Zagrebu

Srijeda, 27. Rujan, 2017

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i EU fondova, organizira Prve implementacijske radionice za hrvatske projektne partnere u sklopu 2. pozivana dostavu projektnih prijedlogaPrograma Interreg Središnja Europa u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Radionice će biti podijeljene na teorijski i radni dio. U prvom će dijelu biti predstavljene Smjernice o prihvatljivosti troškova za hrvatske projektne partnere, dok će se u radnom dijelu prikazati cjelokupan postupak izrade izvještaja u koji će sudionici radionica biti aktivno uključeni.

Zbog iznimno velikog broja hrvatskih partnera Drugog poziva, Implementacijske radionice održat će se u Zagrebu 17. listopada, Splitu 24. listopada i u Rijeci 27. listopada 2017. godine.

Implementacijske radionice odlična su prilika za razmjenu iskustava, pronalazak rješenja problema nastalih prilikom dostavljanja izvještaja te za upoznavanje projektnih partera Programa. S obzirom da su zatvorenog tipa, projektni partneri bit će osobno obavješteni o vremenu i točnoj lokaciji održavanja radionica.