Info dan IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora, 2007-2013

Petak, 10. Rujan, 2010

Zajedničko tehničko tajništvo IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora, 2007-2013, će uz podršku Ministarstva za evropske integracije Crne Gore i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske, održati Info dan za predstavnike institucija u kulturi i kulturnih udruženja (NVO, centri za kulturu, knjižnice, kazališta, kulturno umjetnička društva, muzeji itd.) sa programskog područja u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Info dan će biti održan u četvrtak 23.09.2010. godine s početkom u 12.00 sati u prostorijama Zajedničkog tehničkog tajništva, Škaljari bb, Kotor, Crna Gora.

Sudionici će biti detaljno informirani o IPA Prekograničnom  programu Hrvatska-Crna Gora s fokusom na mjere u okviru kojih mogu aplicirati kao i upoznati s mogućnostima u okviru tih mjera. Pozivi za sudjelovanje na info danu biti će upućeni institucijama iz obje države jer je kroz naše prethodno iskustvo potvrđeno da ovakvi sastanci mogu, pored Foruma, doprinijeti uspostavljanju uspješnog partnerstva.

Molimo Vas da Vaš dolazak potvrdite tako što ćete popunjeni Prijavni formular poslati Zajedničkom tehničkom sekretarijatu/tajništvu na e-mail: office@cbccro-mne.org najkasnije do 22.09.2010. godine. U prilogu možete naći prijavni formular.

S poštovanjem,
JTS Tim