Obavijest – Pisana provjera znanja

Petak, 8. Siječanj, 2016

OBAVIJEST kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos, objavljen u Narodnim novinama br. 121/2015 od 4.11.2015. godine, te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske (www.arr.hr), na web-stranicama Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije (www.seio.gov.rs i www.evropa.gov.rs/cbc/) i na web-stranici www.lakodoposla.com dana 4.11.2015. godine.

PISANA PROVJERA ZNANJA za sljedeća radna mjesta:
1.1.1.   Viši koordinator (Project Manager) – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 6 mjeseciu UREDU ZA UPRAVLJANJE PROGRAMIMA SURADNJE I REGIONALNI RAZVOJ/ Službi za obavljanje poslova Zajedničkog tajništva Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija (HR-RS) i

1.1.2.   Viši koordinator (Financial Manager) – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 6 mjeseci u UREDU ZA UPRAVLJANJE PROGRAMIMA SURADNJE I REGIONALNI RAZVOJ/ Službi za obavljanje poslova Zajedničkog tajništva Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija (HR-RS)

održat će se u petak, 15. siječnja 2016. godine u prostorijama Almeria centra (glavna zgrada A, velika dvorana), Ulica grada Vukovara 284, Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

Molimo sve kandidate da se jave u prostorije Almeria centra te da ponesu valjane identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica) radi utvrđivanja identiteta.

Također Vas molimo da dođete 15 min prije početka testiranja zbog evidencije kandidata.

Karta lokacije:

karta-pisana-provjera-znanja

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA
AGENCIJE ZA REGIONALNI RAZVOJ REPUBLIKE HRVATSKE