Obavijest – Pisana provjera znanja

Petak, 8. Siječanj, 2016

Obavijest kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos objavljen u Narodnim novinama br. 128/2015, te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske (www.arr.hr),  na web-stranici Direkcije za europske integracije Vijeća ministara Bosne i Hercegovine (www.dei.gov.ba)  te na web-stranicama Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore (www.mvpei.gov.me  i www.eu.me) dana 25.11.2015. godine.

PISANA PROVJERA ZNANJA kandidata za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od 6 mjeseci, u Uredu za upravljanje programima suradnje i regionalni razvoj, Službi za obavljanje poslova Zajedničkog tajništva Programa prekogranične suradnje Hrvatska- Bosna i Hercegovina-Crna Gora (HR-BA-ME) održat će se u petak 15.siječnja 2016. godine u prostorijama ALMERIA CENTRA (glavna zgrada A, velika dvorana), Ulica grada Vukovara 284, Zagreb prema sljedećem rasporedu:

Radno mjesto Početak testiranja
Grupa 1 1.1.3. Project manager –  viši koordinator (Zagreb) 12:00
Grupa 2 1.1.4. Financial manager – viši koordinator (Zagreb) 13:30
Grupa 3 1.1.1. Project Manager-specijalist (Mostar)1.1.2. Financial manager-specijalist (Zagreb)

1.1.5. Financial manager – viši koordinator (Banja Luka)

15:00

 

Molimo sve kandidate da se jave u prostorije ALMERIA CENTRA te da ponesu valjane identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica) radi utvrđivanja identiteta.

Također Vas molimo da dođete 15 min prije početka testiranja zbog evidencije kandidata.

Karta lokacije:

karta-pisana-provjera-znanja

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA
AGENCIJA ZA REGIONALNI RAZVOJ REPUBLIKE HRVATSKE