Održani Info dani Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga programa HR-MNE

Četvrtak, 10. Listopad, 2013

Povodom objave Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Crna Gora, 02. i 03. listopada 2013. godine u Galeriji gradskog kulturnog središta u Metkoviću i  Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku održan je  četvrti tj. peti Info dan u Hrvatskoj kojima su prethodili Info dani u Crnoj Gori održani u Herceg Novom 23. rujna 2013., Cetinju 25. rujna 2013. i Budvi 27. rujna 2013. godine.

Info dane organizirale su Operativne strukture Programa, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske te Ugovorna tijela, Delegacija Europske unije u Crnoj Gori i Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske koja su i objavila Treći poziv  13. rujna 2013. godine.

Korisne informacije o detaljima Trećeg poziva predstavljene su kroz prezentacije smjernica za prijavitelje, logičke matrice, prijavnog obrasca i proračuna koje su održali djelatnici Agencije za regionalni razvoj RH i Zajedničkog tehničkog tajništva. Broj od 210 potencijalnih prijavitelja koliko ih je ukupno sudjelovalo na svih pet Info dana pokazuje veliku zainteresiranost i za posljednji, Treći poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru ovog Prekograničnog programa.