POZIV NA SUDJELOVANJE NA NACIONALNOM INFO DANU PROGRAMA SREDIŠNJA EUROPA

Srijeda, 20. Rujan, 2017

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa i Agencijom za regionalni razvoj Republike Hrvatske, poziva Vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu „Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2014. – 2020., 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga“ koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na treći poziv.

Radionica će se održati 4. listopada 2017. s početkom u 10 sati u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, dvorana na 5. katu (Miramarska cesta 22, Zagreb), a detaljan program možete pogledati ovdje.

Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca.

Napomena: S obzirom da je broj sudionika ograničen, preporučamo da se prijavite što ranije kako biste osigurali mjesto, a najkasnije do ponedjeljka 2. listopada 2017.

 

Treći poziv na dostavu projektnih prijedloga bit će objavljen 21. rujna 2017. tijekom svečane konferencije u Berlinu, kojom se obilježava 20 godina transnacionalne suradnje na području središnje Europe.

Ako niste u mogućnosti osobno sudjelovati na konferenciji, prvi dan možete pratiti putem prijenosa uživo: https://www.youtube.com/c/InterregCentralEurope.

Program Interreg CENTRAL EUROPE provodi se u razdoblju od 2014. do 2020. godine i ulaže 246 milijun eura za sufinanciranje projekata transnacionalne suradnje koji će se provoditi od strane javnih i privatnih organizacija iz regija središnje Europe. Financirani projekti će proizvesti konkretne i vidljive rezultate kao odgovor na utvrđene izazove programskog područja i adresirati razvojne potrebe na integrirani način.