U Hrvatskoj održani informativni dani za Treći poziv na podnošenje projektnih prijedloga u okviru IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Srbija 2007-2013

Utorak, 14. Travanj, 2015

U suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU kao operativnom strukturom programa i Agencijom za regionalni razvoj RH kao ugovornim tijelom, Zajedničko tehničko tajništvo IPA Prekograničnog programa održalo je u Hrvatskoj dva informativna dana o Trećem pozivu, objavljenom 2. ožujka 2015. godine.

Prvi je informativni dan održan u Vukovaru, 18. ožujka 2015. godine, u Velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije, za 48 sudionika. Prisutne je pozdravio župan Vukovarsko-srijemske županije, gospodin Božo Galić. Drugi je informativni dan održan 19. ožujka u Osijeku, u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije ispred 81 sudionika, a prisutne je pozdravio gospodin Stjepan Ribić, direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.

Na oba informativna dana sudionici su nakon predstavljanja uvjeta Trećeg poziva imali priliku postavljati dodatna pitanja, na koja su odgovarali predstavnici Agencije za regionalni razvoj RH.