KLASA: 303-03/18-01/1
URBROJ: 328-01-02-18-01

Zagreb, 31. srpnja 2018.

 

AGENCIJA ZA REGIONALNI RAZVOJ REPUBLIKE HRVATSKE

objavljuje

POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA AKREDITACIJU REGIONALNIH KOORDINATORA

 

Predmet poziva

Predmet poziva je podnošenje zahtjeva za akreditaciju regionalnih koordinatora sukladno čl.25 Zakona o regionalnom razvoju RH (u daljnjem tekstu: Zakona) i Pravilnika o provedbi postupka akreditacije regionalnih koordinatora (u daljnjem tekstu: Pravilnik).

Akreditacija je proces procjene sposobnosti regionalnih koordinatora za učinkovito i djelotvorno obavljanje poslova iz članka 25. Zakona

 

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva za akreditaciju su regionalni koordinatori osnovani kao javne ustanove čije su djelatnosti usklađene s odredbama Zakona.

 

Način podnošenja zahtjeva

Prihvatljivi podnositelj zahtjeva podnosi zahtjev (Prilog 8.) za pokretanje postupka akreditacije zajedno s prilozima u skladu sa Zakonom i Pravilnikom.

Prilozi zahtjevu su:

Prilog 1. Godišnji radni plan

Prilog 2. Analiza radne opterećenosti

Prilog 3. Opis posla

Prilog 4. Osjetljiva radna mjesta

Prilog 5. Plan zamjene u slučaju odsutnosti zaposlenika

Prilog 6. Izjava o povjerljivosti i nepristranosti

Prilog 7. Upitnik potreba za edukacijom

Prilog 9. Izjava čelnika tijela

 

Zahtjev, zajedno s prilozima, predaje se u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja zahtjeva, preporučenom poštom ili neposrednom dostavom Agenciji za regionalni razvoj RH, Ured za regionalni razvoj, Služba za provedbu regionalnog razvoja, obvezno uz naznaku: Zahtjev za akreditaciju – ne otvarati, na adresu: Miramarska cesta 22, 10000 Zagreb

 

Rok za podnošenje zahtjeva

Rok za podnošenje zahtjeva je 01.listopada 2018. godine

U slučaju prijava poštom, prihvatljivim će se smatrati sve pošiljke poslane preporučenom poštom s poštanskim žigom zaključno s 01. listopadom 2018. godine.

 

Obrada zahtjeva i donošenje Odluka o statusu regionalnih koordinatora

Postupci obrade zahtjeva, terenske provjere, donošenje procjene i zaključno Odluke o statusu regionalnog koordinatora utvrđene su u Pravilniku o provedbi postupka akreditacije regionalnih koordinatora.

 

Osobe za kontakt i dodatna pitanja su:

Višnja Vranešić, 01/6470530, visnja.vranesic@arr.hr

Ivan Vinšćak, 01/6391907, ivan.vinscak@arr.hr

Zvonimir Bešlić, 01/6468944, zvonimir.beslic@arr.hr

 

Poziv za podnošenje zahtjeva za akreditaciju regionalnih koordinatora s prilozima za podnositelje zahtjeva dostupni su na web stranici Agencije za regionalni razvoj RH – Regionalni razvoj/politike regionalnog razvoja/Akreditacija, edukacija i upisnik (link: https://www.arr.hr/akreditacija-edukacija-upisnik/).

 

 

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Korištenjem stranice www.arr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Izjava o zaštiti privatnosti
X
X