Poštovani hrvatski projektni i vodeći partneri,

 

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, kao Tijelo za kontrolu zaduženo za Program suradnje Interreg V-A Italija – Hrvatska 2014.-2020. nastavno na odgodu roka za podnošenje Izvještaja o napretku od strane vodećih partnera u okviru STANDARD+ poziva, objavljenju na stranicama programa http://www.italy-croatia.eu/content/progress-report-deadline-extended, a u dogovoru s Zajedničkim tajništvom u Veneciji, želi vas obavijestiti o roku za podnošenje partnerskih izvještaja.

Svi hrvatski projektni i vodeći partneri pozivaju se kroz SIU sustav podnijeti prvi partnerski izvještaj prema Tijelu za kontrolu zaključno sa 31.08.2018. 

  • Partnerski izvještaj kroz SIU sustav do 31.08.2018. podnosite sukladno uputama koje su vam dostupne u dokumentu naziva „SIU Management and Monitoring System PROGRESS REPORT USER MANUAL – PART 1, Version 1.0 of 17 July 2018“.

Dokument je dostupan na stranicama programa: http://www.italy-croatia.eu/sites/default/files/SIU%20-%20Users%20Manual_Progress%20Report%20-%20Part%201v0.6_1.pdf ;

 

Tijelo za kontrolu dužno je u roku od 60 dana od primitka cjelovitog partnerskog izvještaja (izvještaj predan kroz SIU sustav i dostavljena popratna dokumentacija na navedenu e-adresu) potvrditi prihvatljivost troškova koje ste prijavili, te vam o tome izdati potvrdu.

Ukoliko se tijekom unosa partnerskog izvještaja u SIU sustav suočite s tehničkim poteškoćama molimo kontaktirajte podršku na  IT-HR.SIUsupport@regione.veneto.it .    

Ukoliko imate pitanje vezano uz popratnu dokumentaciju i slaganje dokumentacije, odnosno prihvatljivost troškova, molimo vas da kao i do sada kontaktirate svog kontrolora.

Molimo hrvatske korisnike da svoje izvještaje nastoje predati prije zadnjeg dana isteka roka kako bi izbjegli mogućnost tehničkih poteškoća u SIU sustavu.

 

S poštovanjem,

 

Tijelo za kontrolu

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Korištenjem stranice www.arr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Izjava o zaštiti privatnosti
X
X