Poštovani hrvatski projektni i vodeći partneri,

 

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, kao Tijelo za kontrolu zaduženo za Program suradnje Interreg V-A Italija – Hrvatska 2014.-2020. nastavno na odgodu roka za podnošenje Izvještaja o napretku od strane vodećih partnera u okviru STANDARD+ poziva, objavljenju na stranicama programa http://www.italy-croatia.eu/content/progress-report-deadline-extended, a u dogovoru s Zajedničkim tajništvom u Veneciji, želi vas obavijestiti o roku za podnošenje partnerskih izvještaja.

Svi hrvatski projektni i vodeći partneri pozivaju se kroz SIU sustav podnijeti prvi partnerski izvještaj prema Tijelu za kontrolu zaključno sa 31.08.2018. 

  • Partnerski izvještaj kroz SIU sustav do 31.08.2018. podnosite sukladno uputama koje su vam dostupne u dokumentu naziva „SIU Management and Monitoring System PROGRESS REPORT USER MANUAL – PART 1, Version 1.0 of 17 July 2018“.

Dokument je dostupan na stranicama programa: http://www.italy-croatia.eu/sites/default/files/SIU%20-%20Users%20Manual_Progress%20Report%20-%20Part%201v0.6_1.pdf ;

 

Tijelo za kontrolu dužno je u roku od 60 dana od primitka cjelovitog partnerskog izvještaja (izvještaj predan kroz SIU sustav i dostavljena popratna dokumentacija na navedenu e-adresu) potvrditi prihvatljivost troškova koje ste prijavili, te vam o tome izdati potvrdu.

Ukoliko se tijekom unosa partnerskog izvještaja u SIU sustav suočite s tehničkim poteškoćama molimo kontaktirajte podršku na  IT-HR.SIUsupport@regione.veneto.it .    

Ukoliko imate pitanje vezano uz popratnu dokumentaciju i slaganje dokumentacije, odnosno prihvatljivost troškova, molimo vas da kao i do sada kontaktirate svog kontrolora.

Molimo hrvatske korisnike da svoje izvještaje nastoje predati prije zadnjeg dana isteka roka kako bi izbjegli mogućnost tehničkih poteškoća u SIU sustavu.

 

S poštovanjem,

 

Tijelo za kontrolu

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske

X
X