Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske se implementacijom norme ISO 9001:2015 orijentira prema kontinuiranom poboljšanju kvalitete usluga u svrhu sigurnog i stalnog rasta i razvoja.
Naši procesi usmjereni su na unaprjeđenje kvalitete poslovanja te primjenu novih znanja u svakodnevnom radu i upravljanju u cilju ispunjenja potreba i očekivanja naših korisnika i šire društvene zajednice.
Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske razvija kvalitetan odnos prema dionicima u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva.
Odlikujemo se jedinstvenom, neposrednom komunikacijom kako s korisnicima tako i između zaposlenika.
Utvrđujemo ciljeve kvalitete i osiguravamo resurse za postizanje tih ciljeva, a zaposlenici su nositelji navedenih ciljeva i aktivno sudjeluju u njihovom predlaganju i realizaciji.
Temeljni ciljevi kvalitete su stalno unaprjeđenje usluga na zadovoljstvo svih dionika i stalno poboljšanje u cilju što kvalitetnije realizacije poslovanja.

Ravnateljica
Stella Arneri, univ. spec. oec.

U Zagrebu, 24. travnja 2018.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Korištenjem stranice www.arr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Izjava o zaštiti privatnosti
X
X