Ured za upravljanje programima suradnje Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, kao Upravljačko tijelo za Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014. – 2020., objavio je poziv za  vanjske stručnjake koji će ocjenjivati projektne prijedloge zaprimljene u sklopu Drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014. – 2020.

Poziv je objavljen 3. rujna 2018. i bit će otvoren do 11. rujna 2018. godine. Na poziv se mogu prijaviti isključivo fizičke osobe. Prijava mora biti podnesena na engleskom jeziku ili na jednom od službenih jezika zemalja sudionica Programa i na latiničnom pismu.

Dodatne informacije o Drugom pozivu dostupne su na web stranici Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija, a dokumentacija vezana za Poziv na dostavu ponuda nalazi se u dijelu Procurements & Tenders.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Korištenjem stranice www.arr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Izjava o zaštiti privatnosti
X
X