Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, u svojstvu Upravljačkog tijela, obavještava da je otvoren 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020.

Prijavitelji su pozvani da dostave prijave putem Elektroničkog sustava za praćenje (eMS) do 20. prosinca 2018. godine u 12 sati. Podnošenje projektnih prijedloga moguće je u okviru sljedećih prioritetnih osi:

  1. Unaprjeđenje kvalitete usluga u području javnog zdravstva i socijalne skrbi;
  2. Zaštita okoliša i prirode, unaprjeđenje sustava za sprječavanje rizika te promicanje održive energije i energetske učinkovitosti;
  3. Doprinos razvoju turizma i očuvanja kulturne i prirodne baštine;
  4. Jačanje konkurentnosti i razvoj poslovnog okruženja u programskom području

 

Sredstva osigurana za 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga iznose 25.966.626,00 eura, od čega je 22.579.675,00 eura osigurano iz fondova Europske unije.

S ciljem informiranja potencijalnih korisnika o uvjetima prijave na 2. poziv i pružanju praktičnih savjeta, Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo organizirat će 7 informativnih dana u Bijeljini, Pleternici, Nikšiću, Tivtu, Solinu, Livnu i Bihaću.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo također će organizirati Tematsku radionicu o energetskoj učinkovitosti u listopadu 2018. i projektne klinike u studenom 2018.

Više informacija o pozivu i radionicama u okviru Drugog poziva možete naći na web stranici Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Korištenjem stranice www.arr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Izjava o zaštiti privatnosti
X
X